26. huhtikuuta 2014

Lämpöisiä mattoja

Heti kärkeen pitää sanoa miten jännää on, että jo viikon päästä olen Helsingissä juhlimassa rakkaan ystävän häitä! Melkein jännittää koko reissu, kun ei palaakaan Suomeen lomalta ulkomailta, vaan sen sijaan mennään Suomeen lomalle. Hassua miten päälaellaan asiat ovat :)


Me ollaan kovasti laitettu kotia kuntoon lähestulkoon joka viikonloppu joulun jälkeen ja tulokset alkavat pikkuhiljaa näkymään. Hävettävän vähän olen projekteista kirjoittanut, mutta elämä vie niin ei ehi ;)

Kokolattiamatto on korvattu bambulla lähes kaikkialla; vielä on vierashuoneen lattia vaihtamatta. Voi että miten kaunis voi puulattia ollakaan! Mutta tosiasiahan on se, että puu tuntuu paljain jaloin paljon viileämmältä kuin pehmoinen kokolattiamatto, joten lattiamateriaalin päivitys toi mukanaan mattopulan. Onneksi tykkään sisustaa ja metsästää sopivia juttuja kotiin, joten ei mattojen etsiminen lainkaan vastenmielistä puuhaa ole.


Käytävään saatiin torstaina tuo vihreä villamatto ja olohuoneessa varpaita on  lämmittänyt jo muutaman kuukauden  suola&pippuri-matto. Vielä on haussa makuuhuoneeseen sopiva matto, ja ehkä jossain vaiheessa jotain myös ruokapöydän alle.


Kuluvan viikonlopun ohjelmassa on työhuoneen viimeistelyä; lattialistat, ikkunanpieliin valkoista maalia ja huonekalut (sekä verhot) takaisin paikoilleen. Pitää saada huonekalut vierashuoneesta ja käytävältä pois, jotta D:n vanhemmat mahtuu meille talon- ja kissojenvahdiksi kun me lähetään torstaina hummamaan Suomeen :P

5 kommenttia:

 1. Tosi kodikkaan näköistä ! :-) Onko tuo bambulattia kuinka kestävää laminaattiin tai parkettiin verrattuna ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen pitäisi olla kaikista kovinta ja kulutuksenkestävintä täällä tarjolla olevista puulattiavaihtoehdoista. Kestää kissojen kynnetkin :)

   Poista
 2. Ihana ku tuutte tänne!! <3 Sitä odotetaan täälläkin ku kuuta nousevaa :) Hyvin ootte kyllä saaneet tehtyä tota remppaa!

  VastaaPoista
 3. Hei,

  Poista tämä viestini, jos siltä tuntuu :)

  Olen perustanut blogin, johon toiveenani on saada monen monta tarinaa suomalaisilta ulkomailla asuvilta tai asuneilta. Haluaisitko sinä jakaa oman tarinasi julkisessa blogissa joko omalla nimelläsi tai anonyymisti? Tarina voi olla lyhyt tai pitkä. Toivoisin, että kertoisit miksi ja miten päädyit ulkomaille asumaan (opiskelut, työ, rakkaus, seikkailu tai jotain muuta). Miten olet viihtynyt, miten arkesi sujuu, risuja/ruusuja paikalliselle elämälle, onko perheesi mukana jne. Sana on vapaa. Otan mielelläni vastaan sähköpostiini tekstisi lisäksi myös kuvia esim. kotitalostasi, asuinympäristöstäsi tai jostain muusta kiinnostavaksi kokemastasi.

  Oman tarinani olen kirjoittanut alkajaisiksi ja voit lukea sen osoitteesta http://suomalaisetmaailmalla.blogspot.fi/ Osoitetta saa jakaa, jotta saataisiin mahdollisimman monta tarinaa talteen ulkosuomalaisten elämästä ympäri maailmaa, sillä meitä kiinnostuneita lukijoita on varmasti monia. Laitetaan haaveet ja kulttuurit kiertämään

  Terkuin,

  Ninna

  Ps. Jos pidät itse blogia, voit liittää tarinaasi myös linkkisi.

  VastaaPoista
 4. Meillä on ihanan lämmin huopapallomatto, mikä on myös perheen pieninpien ja koiran suosikki :)

  VastaaPoista