25. kesäkuuta 2014

Puistokonsertissa

Eilen illalla pyöräilimme heti töistä kotiin päästyämme Marymoor-puistoon kuuntelemaan livemusiikkia. Vähän meinasi jopa jännittää, sillä illan pääesiintyjä oli Gavin DeGraw! Olen tykännyt hänen musiikistaan heti ensimmäisestä kuulemastani kappaleesta lähtien, joka oli Chariot vuonna 2005.


Ennen Gavinia esiintyi toinen amerikkalainen singer-songwriter, jonka kappaleista en ollut kuullut kuin yhden ennen konserttia. Mutta täytyy sanoa, että musiikki vei mukanaan ja tyyppi oli lisäksi vielä oikein supliikki ja jututti yleisöä lähes joka kappaleen jälkeen :) Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki.


Parhaiten mieleen jäi tämä kappale (ja pisteet sille joka hoksaa kuka on ehkä hieman antanut vaikutteita kyseiseen kappaleeseen...).


 
 
 
Gavin soitti pianoa ja lauloi yhtä ihanasti kuin levyilläänkin. Koko keikka oli yhtä hittikimaraa ja mikäs sen mukavampaa. Lämmin kesäilta, kaunis puisto ja lempimusiikkia livenä. Tiistai peittosi kyllä monet menneet tiistait 5-0.

Ja totta kai varsinaisen settilistan viimeisenä tuli tämä, paras, rokkaavin kappale:
 

 
 
 
Minä en ehtinyt kuvaamaan konserttia kun oli niin kiire heilua ja laulaa mukana ;) Aina löytyy joku joka jaksaa katsoa koko keikan kännykkä ilmassa filmaten, niin voin katsoa heidän videoitaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti