10. elokuuta 2014

Hei hei talviturkki!

Tänä vuonna talviturkin heittäminen meni elokuulle saakka, koska jokakesäistä juhannusmökkireissua ei ollut. Onneksi sentään yhdellä kaveripariskunnalla on loma-asunto saarella, jonne ajaa meiltä noin 2,5 tuntia.




Vähän on jo ollut meidän perheen kesämökkiä ikävä; rantasaunaa, järvenrantaa ja jopa ulkohuussia ;) Onneksi asun osavaltiossa, jossa riittää metsää ja rantaa. Välillä vihreää ja sinistä maisemaa katsellessa voisi kuvitella olevansa Suomessa. 





Vesi on tietty suolaista eikä meressä uiminen koskaan järviuintia voita, mutta parempi sekin kuin kokovuotinen talviturkki. 
Kivaa oli myös matkata lautalla saarelle ja takaisin. 


Hellesäätä on pidellyt jo reilun kuukauden yhtäsoittoa eikä pitkäaikaista helpotusta ole tiedossa ennen syyskuuta. Kuulemma syyskuukin lasketaan vielä kesäkuukaudeksi, mutta pahimmat helteet ovat (toivottavasti) silloin jo ohi. 

Meillä on kotona järkyttävän kuuma, koska ullakolla ei tällä hetkellä ole lainkaan eristystä. Vanha eristysmateriaali poistettiin toissa viikolla, jotta sähkömies pääsee vetämään uusia johtoja esteettä ja meille saadaan vihdoin kattovalot :) Tähän keittiöremonttiin liittyy yhtäkkiä paljon muutakin kuin pelkät kaapit ja lattia, mutta kaikki vaiva ja aika palkitaan varmasti projektin valmistuessa.

4 kommenttia:

  1. kyllähän noista kuvista vois mennä ihan täydestä ett suomesta ovat. :) Mulla talviturkin heittoon meni 13 vuotta että ei sulla vielä mitään hätää ollut ! :D

    VastaaPoista
  2. Maisemat voisivat tosiaan olla vaikka Turun saaristosta lossijonoineen päivineen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sama lossijono mullakin tuli mieleen , korppooseen :)

      Poista
    2. Oli kylla ihanat maisemat! Tekee hyvaa paasta valilla pois kotiymparistosta :)

      Poista