8. syyskuuta 2014

Kotiin on aina mukava tulla


Tervetuloa! Meidän iso pikkukissa odotti minua tänään työhuoneen ikkunassa kun tulin töistä kotiin. Sydäntä lämmittää kun tietää, että vaikka olisi kuinka pitkä tai raskas päivä takana, niin kotona odottaa aina kaksi karvakasaa ja aviomies :)

Keittiöremppa lähenee rakennusvaihetta; välikatto on ollut pois jo 3 viikkoa, viikko sitten lähti yläkaapit ja viime viikonloppuna purettiin siirrettävä seinä ja iso osa lattiaa.Siitä tulee kyllä niin hieno! Paljon on vielä tehtävää, mutta suurimman osan uudelleen rakentamisesta olemme ulkoistaneet ammattilaisille. Ensin tehdään sähkötöitä, sitten putkistoa, uusi välikatto, laattalattia ja lopulta uudet kaapit. Uijjui, jänskättää...

Syyskuu on kuulemma vuoden kiireisin kuukausi meillä töissä. Eikä vähiten siksi, että eräs omenayhtiö julkistaa huomenna uudet tuotteensa kaikelle kansalle. Juuri tänään sovittiin päivystysvuoroja äkillisten tilanteenmuutosten varalle. Minullekin lankesi ainakin yksi 15 tunnin yhtäjaksoinen työpäivä. Mutta ei hätää, iso pomo on luvannut antaa meille kuukausipalkkalaisille vapaapäivän tai kaksi kunhan tästä viikosta selvitään.

Ja hei, ihanaa että ollaan jo syyskuussa! Syksy kun on aina ollut mun lempivuodenaika. Ja täällä se on lämmin ja pitkä. Hyvää syksyä!

1 kommentti:

  1. Keittiö näyttää varsin riisutulta , kiva nähdä sitten valmiista kuvia ! :) Tsemppihalit sulle töihin, kuulostaa kauhealta tuo 15 tunnin työpäivä.. !!

    VastaaPoista