26. maaliskuuta 2015

Kirsikankukkia


On taas se aika vuodesta, että meidän pihapuu kukkii! Vasta toista kertaa minun talossa asuessa, mutta edelleen se jaksaa ihastuttaa. (Kamalahan se olisi jos yhden vuoden jälkeen jo kauneus kyllästyttäisi.

Blogihiljaisuus ei johdu mistään ihmeellisestä, elämä vain tuppaa tulemaan kirjoittamisen tielle. Täällä on asiat hyvin; töissä on taas parin kuukauden hiljaisen jakson jälkeen kuhinaa (uusin Galaxy kännykkä lanseerattiin tänä iltana), pidettiin pieni miniloma tuossa toissa viikonloppuna Leavenworthissa, osavaltion itäosissa ja lauantaina oltiin uuden ystäväni A:n luona päivällisellä :)


Usean sateisen päivän jälkeen aurinko saapui tänään iloksemme! Se pysynee maisemissa vielä perjantain, mutta sitten taas sataa. Mutta ei se mitään, sillä lämpötilat ovat mukavan keväiset ja juurikin mulle sopivat ennen kuin kesähelteet vääjäämättä saapuvat. Noin 20 astetta on aika hyvä, jos pitää kerran töissä jaksaa käydä. 25 astetta tekee toimistopukeutumisesta jo vähän hankalampaa, varsinkin kun ulkona on kuuma ja toimistossa kylmä!

Kesää tulee kiirehtimättä ja silloin koittaa häämatkamme aika! Tiedän, että vähän myöhään ollaan liikkeellä (vain puolitoista vuotta häiden jälkeen), mutta parempi nyt kuin ei koskaan. Voi miten odotan paluuta Eurooppaan ja varsinkin suosikkipaikkaamme etelä-Ranskassa :)

Sitä odotellessa jatketaan työntekoa, salilla käyntiä ja ajanviettoa uusien (ja vanhojen) ystävien kanssa. Ihanaa kevättä kaikille!

1 kommentti:

  1. Ihana kirsikkapuu! Ja upea kevätsää, nauttikaahan keväästä! Kyllä se kesä ja häämatka koittaa pian 😊

    VastaaPoista