27. syyskuuta 2015

Syyslauantai


Syksy tekee taas tuloaan ja täällä päin maailmaa syksy alkoi kalenterin mukaan keskiviikkona 23.9. Minusta on hassua miten iso haloo tuosta päivästä tehdään vaikka säät olisivat vielä kuinka kesäiset. Hassuinta on se, miten naiset vaihtavat lennossa pikkukengät saappaisiin ja kesäiset paidat neuleisiin. Mulle tulisi hiki villapaidassa ja saappaissa kun iltapäivisin lämpötila nousee vielä lähelle kahtakymmentä!

Mutta olen iloinen syksyn lähestymisestä, se on lempivuodenaikani 😊 Viilentyvät ja pimenevät illat oikein kutsuvat nauttimaan mukillista kuumaa juotavaa viltin alla kotosalla... Noita kauniita iltoja on kiva viettää ystävienkin kanssa, kuten vaikka eilen kun saimme kutsun päivälliselle järvenrantataloon (Lake Sammamish). Ylläolevan kuvan otin talon terassilta ennen auringonlaskua ja piti hetki oikein vain ihastella näkymää. Kaveri on ollut talonvahtina kyseisessä talossa koko syyskuun ja oli kiva että pääsimme hetkeksi kuvittelemaan miltä tuntuisi asua noin mahtavalla paikalla. (Ei tule todellisuudessa tapahtumaan, sillä tuollainen talo maksaa vähintään tuplasti mitä meidän talo; järvinäkymät lisäävät tontin/talon arvoa huomattavasti...)

Ystäväni on mahtava kokki ja saimme taas nauttia herkkuruoasta: kanaa marsalakastikkeessa ja jälkkäriksi mansikkapiirakkaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti