21. helmikuuta 2014

Ruokatorstai

Eilen sain viettää lyhyen mielenvirkistyshetken raikkaassa ulkoilmassa, kun toimiston lähistölle parkkeerasi kolme ruoka-autoa. Normaalisti istun sisällä koko työpäivän, koska tuon lounaan mukanani kotoa. Mutta kuulemma joka torstai 2-3 eri yrittäjää tulee kaupittelemaan ruokiaan tuohon parkkiksen laidalle ja suosittuja tuntuvat olevan.


Minä valitsin piirakkapakusta kanapiiraan, joka oli yhtä nätti kuin maukaskin. Ja kaveriksi vihreä salaatti niin sain vähän vihanneksiakin tuon voitaikinakäärön kaveriksi, nam!

Työpäivän jälkeen mulla oli päivällistreffit kaverin kanssa (aviomies jäi kotiin) ja suuntasimme (kuulemma) kuuluisan seattlelaisravintoloitsijan ravintolaan nimeltä Etta's.


Kyseessä on kalaravintola ja siksi sen valitsimmekin, koska molemmilla teki mieli hyvää kalaa :) Meillä kun ei paljon kalaa kotona syödä, kun D ei oikein siitä tykkää. 

Alkuruoaksi paikan kuuluisat rapukakut ja pääruoaksi Alaskan turskaa endiivipedillä. Kylkeen lasillinen paikallista pinot gris'tä ja kyllähän olikin herkullinen ilta! Lisäksi sain nauttia ison kaupungin tunnelmasta mennessä ja tullessa. Kaupungin valot ovat kauniit.

1 kommentti: