9. helmikuuta 2014

Takaisin toimistoon


Allekirjoitin vihdoin työsopimuksen viime viikolla, ja sain kuin sainkin juuri sen työn johon minua haastateltiin viikkoa aiemmin. Miten tässä nyt näin kävi, että heti ekalla yrityksellä tärppäsi. Hassu juttu!

Tietty heti työn saatuani alkoi jännittää ja ressata töihinpaluu... Minkä sille oikein voi, että olen vähän semmonen rutiineista tykkäävä ihminen ja nyt on edessä aika iso muutos kotirouvan arkeen. Ensinnäkin pitää kulkea töihin autolla (ainakin ennen kesäkelejä jolloin saatan harkita taas pyöräilemistä), uusia työkavereita tulee roppakaupalla, firma on uusi, työtehtävät ehkäpä vastuullisemmat kuin ennen ja en tiedä miten toimistolla hoituu nuo syömishommat. Sehän se ensimmäisenä huolena on, että mistä ruokaa saa jottei tuu nälkäkuolema ;)

Mutta huomenna aamulla ilmoittaudun digimarkkinointitiimin palvelukseen klo 9  ja auttamassa alkuun tulee olemaan rekryfirmani tyttö, joka kuulemma tuo mukanaan donitseja :) Kuulostaapas amerikkalaiselta!

Mukaan pakkaan tuossa kuvassa olevasta lahjapussista löytyneet muistilaput, kynän ja henkilökorttinauhan. Ostin ekan päivän kunniaksi myös nätin muisiinpanokirjasen, johon voin tallentaa kaikki jutut, jotka mulle näytetään tahi opetetaan. Niin, ja hätäapueväät totta kai!
 

6 kommenttia:

  1. Miten on työt uudessa paikassa alkanut ja sujunut ? :-) Automatkat ym ? Joko alkaa homma olemaan hanskassa ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Automatkat menee jo aika rutiinilla, onneksi!

      Poista
  2. Aivan ihana asia, et sait työpaikan!! Ja tietty toi ruokahommahan täytyy ekana laittaa kuntoon ;) kieltämättä herkulliset eväät, kelpais mullekin! Tsemppiä kovasti ja kesäkelejä odotellessa, ajelhan varovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ajan tosi varovasti, mutta sadekeli täällä vähän vielä jänskättää, kun kaikki muut ajaa nopeesti huononkin näkyvyyden säällä...

      Poista
  3. Onnea! Juu, eväitä kannattaa jemmata toimiston laatikkoon, minulla on aina vähintään suklaata, hedelmä, ja aamiaiseksi mikropuuroja tai myslijugurttia. Aamulla laitan teetä termariin automatkalle ja edellisiltana ollaan tehty niin iso satsi päivällistä että lounas hoituu tähteillä. Ja koska lapsillekin pitää pakata sandwichit mukaan arvata saattaa että ruokalasku on iso muutenkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Melina! Juu, välipaloja laatikkoon ja aamulla otan mukaan jogurttia ja lounaan. Kyllä tästä vielä hyvä rutiini kehittyy :)

      Poista