28. maaliskuuta 2014

Apupaketti

Pitää aina välillä oikein pysähtyä muistamaan miten ihania ihmisiä, perhettä ja ystäviä, minulle on vuosien saatossa suotu.

Äiti ja iskä lähetti meille laatikollisen kissanruokaa :) ja mahtui reissussa rähjääntyneeseen laatikkoon myös lakua, suklaata, kuivahiivaa ja kardemummaa!
Äiti oli lisännyt painoksi luettavaakin; asiaa ja sisustusta sopivassa suhteessa. Taidankin pitää lauantaina lukuhetken keittiön pöydän ääressä, ja aviomies voi rauhassa pelata videopelejään. Hetki omaa aikaa kummallekin.


Ja voi irtokarkit <3 Niitä sain ison makuunipussillisen ystävänpäiväksi Helsingistä. Onnenpäivä! Vitkuttelin niiden syömisen kanssa mahdollisimman pitkään; nautiskelin puoli kourallista kerrallaan useamman viikon aikana. Onneksi jo toukokuussa saa lisää...

2 kommenttia:

 1. Ihanaa saada postia suomesta ja tuollaisia paketteja. :) Kiva kun karkitkin on maistuneet , olisi varmaan niitä hedelmiä voinut laittaa enempi sekaan ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä! Ja ei hedelmien vähyys haitannu lainkaan kun niitä saa ihan hyviä täältäkin, mutta salmiakkeja ei oikein...
   Toukokuussa hankin sitten oikein varaston karkkia!

   Poista