26. marraskuuta 2013

Treeniä Amerikan malliin


Uusi kulkupeli ja taustalla upouusi kuntokeskus

Yksi keskikokoisista huolenaiheistani Amerikkaan muutossa oli kunnossa pysyminen. Antakaas kun selitän. En ole koskaan ollut ylipainoinen, mutta olen aina tykännyt syödä, ja liikkua. Mutta perusolotilani on sohvaperuna :D Tai siis olen samanlainen kuin meidän kisut. Ja koska tykkään kaikesta makeasta, ja herkuttelen muullakin ruoalla jatkuvasti, niin pitää sitä vähän vastapainoksi liikkuakin.
 
Niinpä yksi ensimmäisiä järjestettäviä asioita muuton jälkeen oli polkupyörän hankinta. Päätin kesällä, että kolmentoista vuoden ja kolmen kaupungin jälkeen oli aika jättää keltainen salama (Helkama) Suomeen ja ostaa alle uusi kulkupeli täältä. Ja näin jälkikäteen ajatellen päätös oli siksikin mainio, että olisin vieläkin ilman pyörää - muutosta on tarkalleen 6 viikkoa - koska muuttokuormani on vieläkin matkalla Seattleen :(
 
Muuttoviikollani avattiin myös tuohon ihan kävelyetäisyydelle uusi kuntokeskus, jossa pääsen jumppiin, spinningiin ja kuntosalille. On siellä koriskenttä ja uima-allaskin, mutta niitä en taida testata. Ehdin olla tyytyväinen motivuslainen yli kymmenen vuotta (hui! niin kauanko sitä on jo pumppailtu) ja nyt mantereen vaihduttua aloitteleva kakkosnelonen. 
 
Täällä olen ekaa kertaa elämässäni treenannut personal trainerin avustuksella säännöllisesti ja tykännytkin siitä. Ei minusta kuitenkaan vielä(kään) ole salitreenajaa tullut; yksin tulee useimmiten valittua ohjattu tunti salitreenin sijaan. Trainerin kanssa on tietty kiva nostella vähän painojakin, kuten viimeksi tänä aamuna :)

Nyt on edessä viiden päivän lomailutauko kiitospäivän takia. Me mennään D:n vanhempien luo Oregoniin loppuviikoksi syömään ja pelailemaan uusien sukulaisteni kanssa!

6 kommenttia:

 1. Hyvännäköisen fillarivalinnan teit :) itsehän olen suhannut täällä lähinnä palloilijan mummiskalla, kun oman pyörän kumi taitaa olla puhki (ylikova homma paikata sitä...). Vaan pääseepä sitä silläkin, mitä tässä nyt ajelee kylälle ja takasin. Hauskaa kiitospäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pyörä on kyllä paljon päheempi kuin ajajansa ;)

   Poista
 2. Upean näkönen pyörä! Sillä kelpaa kyllä ajella, hyviä ajohetkiä uutukaisen kanssa :) Ja hyvää kiitospäivää ja lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, loma oli oikeinkin mukava kun hengailtiin vaan perheen kesken ja syötiin hyvin :)

   Poista
 3. Sä niin olet kotiutunut sinne, ihanaa ! Ihanaa lomaa myös uuden perheen kanssa ! <3 Enjoy ! Mutta harmi ettei muuttokuormaa vielä näy !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Muuttokuorman pitäisi tulla tällä viikolla, jee!

   Poista