10. marraskuuta 2013

Vohveleita ja jalkapalloa

Täällä päin sunnuntait on monessa kotitaloudessa pyhitetty urheilulle. Perheellisille se saattaa tarkoittaa junnupelejä ja kentän laidalla seisomista, mutta muille kyseessä on päivä telkkarin ääressä. Sunnuntaina pelataan ympäri maata amerikkalaista jalkapalloa ja melkein kaikki NFL:n joukkueet pelaavat päivän aikana. Vain neljä joukkuetta (vaihtuvat joka viikko) eivät pelaa sunnuntaina, koska televisionkatsojia tavoitellaan tätä nykyä myös yhdellä maanantai-illan pelillä ja yhdellä torstai-illan pelillä.

Niinpä ensimmäinen synttärini Amerikassa aloitettiin Seattle Seahawksien pelillä ja herkkuaamiaisella :) Täytyy myöntää, että en ymmärrä läheskään kaikkia pelin hienouksia, mutta kannustan jo sujuvasti D:n rinnalla oman kaupungin joukkuetta! Onhan mulla sentään aika monta vuotta penkkiurheilua takana.

Ja Seahawks voitti ihan ylivoimaisesti! Niiden kausi on mennyt tähän asti tosi hyvin; 9 voittoa ja vain yksi tappio. Ehkä ne pelaa vielä kauden päätteeksi Super Bowlissa!

Omalla vohveliraudalla tehdyt vaahterasiirappikauravohvelit maistuivat makoisilta ja ne oli paljon helpompi tehdä kuin amerikkalaiset pannukakut, joten lähitulevaisuuden viikonloppuaamiaiset tulee todennäköisesti koostumaan erilaisista vohveliherkuista :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti