7. tammikuuta 2014

Aamiainen Geraldinen luona

Tänä aamuna herätyskello oli ensimmäistä kertaa Suomesta lähdön jälkeen soittamassa kello 6.30. Ei mistään erityisen mukavasta syystä (kuten vaikka ulkomaanmatkasta), vaan piti ehtiä aamukahdeksaksi Seattlen eteläpuolelle Tukwilaan antamaan maahanmuuttoviranomaisille lisää sormenjälkiä ja taas yksi naamakuva. Huoh. Juurihan kävin siellä joulukuun 12. päivä, mutta se oli ainoastaan työlupaa varten. Tällä kertaa otettiin sentään joka sormenjälki eikä vain etusormen, mutta silti aikaa meni tunnin verran. Nyt on annettu jäljet oleskelulupaa varten ja toivottavasti koko prosessi on jo voiton puolella.


Koska me jouduimme heräämään noin kamalan aikaisin ;), niin D:n ehdotuksesta me teimme tiistaista aamiaisen verran erikoisemman. Aamiaista nautittiin Seattlessa suosikkipaikassa, jossa annokset on perusamerikkalaista maltillisemman kokoiset ja raaka-aineet luomua tai lähituotantoa. Ja totta kai ruoka on myös mahottoman hyvvää :D Munakkaaksi valitsin päivän erikoisen, jossa oli karamellisoitua sipulia, cheddarjuustoa ja jauhelihaa. Lounaan syöminen jäikin sitten aika myöhään...

1 kommentti:

  1. Kyllä on niin aamiainen mun makuuni, et pakko kokeilla saisko edes vähän sinnepäin ! Slurps ! Tällaiselle syöpölle kaikki ruoka-aiheiset postaukset on herkkua ;-))

    VastaaPoista