18. tammikuuta 2014

Lauantaiajelulla

Tänään oli pitkästä aikaa aurinkoista meillä päin. Koko viikon on ollut tyyntä ja suht lämmintä, mutta sumuista. Olen jo pitemmän aikaa miettinyt, että pitäisi koittaa käydä katsomassa lähiseudun nättejä paikkoja aina kun siihen on mahdollisuus, koska Washingtonin osavaltiosta löytyy monenlaista nähtävää ja tehtävää.


Lähdimme siis aamiaisen jälkeen ajamaan itään vuoria kohti. Pienenä toiveena oli myös päästä näkemään lunta... Pysähdyimme ihailemaan maisemia paikassa Rattlesnake Lake, jossa on pieni järvenrantapuisto. Paikalla oli muutamia perheitä piknikillä ja pari koiran kanssa lenkkeilijää. Puisto on osa osavaltion suojeltua luontoaluetta, jolla on myös muutama pitkähkö ulkoilureitti. Kaunis sää olikin houkutellut alueelle paljon patikoijia, sillä parkkipaikka oli ääriään myöten täynnä. 


Jatkoimme matkaa vielä vähän idemmäksi ja päädyimme laskettelukeskukseen! Summit at Snoqualmie -keskuksessa riitti kuhinaa (ja lunta!) ja me kävimme jalan tutustumassa vuokraus- ja hissilippuhintoihin tulevaisuutta varten. Tällä kaudella ei ehkä vielä rinteeseen lähdetä, mutta ensi talvena varmasti. Jospa tulisi vähän lumisempi talvikin. Rinteillä on ihan satanuttakin lunta, mutta kyllä lumetuskoneet ovat tänä vuonna olleet alueen keskuksille kullanarvoisia. Kausi alkoi täälläkin lähes kuukauden normaalia myöhemmin lämpimän alkutalven vuoksi.
Niin, ja talvikauden jälkeen saisi varmaan aika halvalla oman lumilaudan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti