31. joulukuuta 2013

Juokse Petteri, juokseToinen joulu Amerikassa on onnellisesti takana (mitä nyt sain myös ensimmäisen jenkkinuhani reissulta)! Viikko meni rennosti perheen kanssa ollessa, pelatessa ja syödessä. Ja kotiinpaluun jälkeen onkin paranneltu nuhaa ja korvakipua jo kolmatta päivää :(
 

Joulupöydässä ei tuttuja jouluruokia näkynyt, vaikka kinkkua olikin (mutta se oli hunajasavustettua). Niiden sijaan tarjolla oli kalkkunaa, kastiketta, vihreitä papuja, maissia, bataatti-vaahtokarkkipaistosta, stuffing, perunamuusia, vihreää salaattia, karpalohyytelöä ja sämpylöitä. Kyllä se nälkä talttui paikallisillakin eväillä :)

Joulupäivänä ei muuten päivälliseksi enää syötykään edellisillan rippeitä, vaan reippaasti kiinalaista take away -ruokaa. Se on miehen perheen hassu monivuotinen perinne, joten mikä minä olen hanttiin pistämään ja kun kerta vielä satun tykkäämäänkin kiinalaisesta ruoasta ;)
 

D:n veljen lapset koristelivat aattoiltana keksejä ja niistä tuli tosi hienoja! Rupesi itseänikin vähän kiinnostamaan tuommoinen koristelujuttu... Niin, ja vielä linkki tämän joulun biisiin.

Taidan tästä palata sohvalle kullan kainaloon toipumaan ja katsomaan uudenvuodenaaton elokuvaa We're the Millers. Näkemisiin ja kuulemisiin ensi vuoden puolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti