4. joulukuuta 2013

Talvipäivää Washingtonista

  
Meillä on menossa useamman päivän pakkasputki. Jee! Tätä on jo odotettukin; syksy on niin kovin pitkä ja leuto ettei marraskuu tuntunut ollenkaan oikealta. Mutta joulukuulle on vielä toivoa!


Kuten telkkarin säätiedotuksesta näkee, kylmä sää jatkuu ainakin tämän viikon vielä. Mutta lumentulo olisi kyllä ihme. Valitettavasti. Ilmasto on maan luoteisosassa niin leuto, että lunta on talvisin vain vuoristoalueella; ei tänne alemmas sitä piisaa :( Toiveissa on päästä lumilautailemaan jonnekin tänä talvena vaikka Rukalle en tällä talvikaudella pääsekään. Tuossa rajan takanahan olisi esimerkiksi Whistler...

Niin ja hei. Mun muuttokuorman pitäisi tulla huomenna!! Tarkkaa kellonaikaa en tiedä, mutta torstaina 5.12 jonkun pitäisi tuohon pihaan ajaa ja kantaa kaikki mun kamat sisälle. Sitten pääsen laittamaan huonekalujen järjestystä uusiksi ja levittämään Kivi-tuikkuja ja Mariskooleja ympäriinsä :D

2 kommenttia:

  1. Helsinkiin satoi tänään vähän lunta, toivottavasti pysyy ! Rapakelit ei oo kivat ja pimeään vuodenaikaan lumi tuo mukavasti valoa myös iltaan ! Ihanaa että muuttokuorma tulee vihdoinkin ! Ei ollut vaikea arvata että Mariskoolit ja Kivi-tuikut ripotellaan heti kotiin, tulee nättiä ja kodikasta ! :)

    VastaaPoista
  2. Mun blogien lukeminen on ollut vähän vähäistä, joten on jäänyt muutama postaus katsomatta ajallaan. Myöhästyneet onnittelut siis ensimmäisen aviokuukauden johdosta!

    Omien tavaroiden saaminen toivottavasti tuo hyvää mieltä, vaikka joulu ei valkoinen olisikaan. Ja sitä oman paikan tuntua myös.

    VastaaPoista