13. joulukuuta 2013

Taas kuva ja sormenjäljet

Tulipahan taas "tuhlattua" pari tuntia kallisarvoista joulunvalmisteluaikaa ajamalla 25 mailin päähän virastoon antamaan työlupaan vaadittavia biometriikoita. Kun sehän ei riitä, että sormenjälkeni on otettu tämän muuttoprosessin aikana jo ainakin kolmesti ja valokuva vähintään yhtä monta kertaa... Puuh. Kotimaan turvallisuusvirasto kehtasi vielä veloittaa $7 parkkimaksun, vaikka pelkkien biometriikkojen ottaminen oli maksanut jo $85.

No, turha noista asioista on hermostua kun ei niille oikein mitään voi. Mutta onneksi mun joulutorttujen leivonta onnistui! Piti tehdä taikina ja hillo ihan itse kun täällä ei pakastealtaasta löydy valmista torttutaikinaa. Onneksi ystävä laittoi naamakirjaan linkin amerikkalaiseen blogiin, jonka kirjoittajan äiti lienee suomalainen, koska on kuulemma joka joulu leiponut torttuja perheelleen tuolla reseptillä :)


1 kommentti:

  1. Puuh, todellakin, en yhtään ihmettele että hieman joutuu puhaltelemaan tuolle byrokratialle.. ! Joskohan pian olisi KAIKKI liput ja laput lunastettu !! Naamakirja on kyllä hieno keksintö ! :-) kivaa että joulutortut onnistuivat ja onhan ne paljon tervellisempiäkin itse tehtyinä ! :-))

    VastaaPoista